Pages

Thursday, July 30, 2009

Gradina Botanica





4 comments:

andrey1083 said...

Frumoase ca intodeauna fotografiile tale ;) primele trei le-ai prins cu inspiratie, arata fff bine pe fond albastru, sunt vesele. Ultimile 2 inspira tristete, singuratate, nefericire... sper sa nu te caracterizeze ;) Postarea inspira o lupta inte bine si rau.. un razboi interior, e bine ca ai pus binele in fata ;)
Lumina buna si multa inspiratie in continuare!

PIM said...

woow! culori foarte frumoase! impresionant!..... lumina buna,, si multa multa inspiratie.... precum spunea si andrey....

Belizarie said...

Totusi reusesti din plin sa faci fotografii foarte reusite si fara Nikon ceea ce conteaza foarte mult pentru un pasionat al fotografiei. Are si aparatul rolul lui, insa conteaza mult mai mult cine sta in spatele acestuia. Considera ca ai un "pui" de Nikon pentru ca cele doua firme colaboreaza foarte bine in mai multe directii. Lumina buna sa fie si idei pentru ca subiecte sunt cu duiumul !

Belizarie said...

Ma bucur pentru tine si banuiesc ca in ce te priveste cand ai intrat in posesia aparatului ai fost la o cota de fericire maxima. Sa-l stapanesti si sa te folosesti de el sanatoasa. Este adevarat, e un aparat mai greu, insa iti da satisfactii pe masura. Acum trebuie sa te gandesti intens si la cateva obiective, iar incet, incet or sa apara si ele in trusa ta ! Succes in continuare !

Post a Comment